魚樂新聞釣魚網

註冊(用戶名請用中文)
返回列表 發新帖
樓主: 基哥

新版貼紙初稿

[復制鏈接]
原帖由 菜鳥小釣手 於 2008-11-3 15:19 發表
  p6 k9 ?, O3 D4 t1 ?嘴巴形狀好像是鮭魚ㄋㄟ,而且鉤到下巴不好啦!建議顏色換成明亮輕快些更佳,記得...................偶也要貼在冰箱啦!!
- N  z$ t( O5 Y+ [2 c: }* L" Z' V
大大住哪呢?   貼紙早已經做好了喔...
原帖由 基哥 於 2008-11-3 15:26 發表
6 _! t9 V' [* q  p& I
9 o' y: a: u# P# @/ a) \大大住哪呢?   貼紙早已經做好了喔...
- S# f* V* g; \5 u1 O4 M
基哥....下次再哪一疊給我.我幫你發拉.....
原帖由 遠傳0916 於 2008-11-3 18:43 發表
* D& Z- z0 K' i8 z
+ @9 Y; K! L' g: _6 h' n' H9 m' `基哥....下次再哪一疊給我.我幫你發拉.....
" n. o4 Z/ _$ R  ]
  V! b! o2 \3 ^# s1 h- t. F
基哥我也要~~~~~~~~~~ 5 m& L: ]8 R3 }" j
冰箱好空喔~~~
基哥~~偶也要~~~
原帖由 阿平仔 於 2008-11-3 18:44 發表
6 x# r8 T! m" D% O* d& S1 N3 C
. {6 T# z9 z8 e0 F/ n9 M! t$ ^" ?1 a$ c) l
基哥我也要~~~~~~~~~~
4 O1 b2 S0 [! w$ w冰箱好空喔~~~

( Z- \* I9 P. X5 ^. L好啦....知道啦....下次帶去金台喬啦!
原帖由 平淡 於 2008-11-3 18:49 發表 - h; K. d, R% ?7 _0 ]
基哥~~偶也要~~~

! h& X5 q1 @0 z" R+ n7 P平淡哪兒你方便拿呢?
原帖由 基哥 於 2008-11-3 22:44 發表
# `& [8 d/ @+ `* h' b$ @
  |! g  Z: k' w好啦....知道啦....下次帶去金台喬啦!

) Z& A, n6 d( B! D$ o( i( J3 O, T* B8 l. [- ~' V% K
基哥 竿溫ㄏㄚˊ!

貼紙

基哥請收短訊!!